Бебешки пюрета Ovko

Фирма „Овко” е вписана в Търговския регистър на 1 януари 1993 г. Нейни основатели и съдружници са инж. Павол Ухрин, инж. Лидия Ухринова и инж. Микал Зибрита. „Овко” преработва свежи плодове, зеленчуци и месо във фабриката си в Nové Zámky (град в Словакия) с крайни продукти като бебешка храна, консервирани плодове и зеленчуци, фино смляно месо и готови храни. Приоритета на компанията е техните продукти и услуги да достигнат максималното си качество, на което са способни, в съответствие с очакванията на бизнес партньорите си, потребители и създателите. Компанията е реализирала основаването си след като се е запознала със стриктните закони и легални изисквания, които са необходими за да просъществува в своя сектор. Фирма „Овко” е поела големи предизвикателства и цели, поради което тяхното качество е на световно ниво. Качество, опазване на околната среда, безопасни условия на труд и продължителното разрастване на процеса са най-важните критерии, които компанията спазва в стремежа си към процъфтяване и успех на пазара.

Компанията налага бебешки пюрета Овко ,чийто успех е не само в Словакия, а и извън нея. Министерството на земеделието и здравето също свидетелства за отличното качество на храните „ ОВКО”.

Eurofins-анализ на плодово пюре ОВКО Ябълки и Малини

Предлагаме пълната гама пюрета Овко – плодови пюрета, зеленчукови пюрета, еднокомпонентни пюрета подходящи за захранване, плодови десерти и месно-зеленчукови пюрета.