Производителя е сертифициран по следните стандарти за управление на качеството:
1. ISO
- ISO 9001:2008 Система за управление на качеството
- ISO 14001:2004 Управление на отпадъците и опазване на околната среда
- ISO 22000 : 2005 Система за управление на безопасността на храните
- BSi OHSAS 18001 :2007 Система за безопасност на труда
2. BRC (British Retail Consorcium Technical Standard)
3. IFS (International Food standard). И двата стандарта BRC и IFS са Системи за безопасност на храните. Системите са с най-високите нива на изисквания с които гарантират одитите на големите европейски търговски вериги. Определят нивата на контрол на съставките, качество на производството и хигиена на съоръженията за компании от хранително вкусовата промишленост. Инспекциите се правят от независими експерти, акредитирани за тези системи. Издадените сертификати са валидни в целия свят и гарантират много високо ниво на качество и сигурност на хранителните продукти.
4. HACCP –Система за самоконтрол на съставки, процеси на производство и краен продукт. Системата е изпълнена в конкретика „Производство на бебешки храни“
5. NATURALIS – Сертификат за Органично производство
6. DEMETER – Сертификат за Био устойчиво земеделие
7. KOSHER – Сертификат за нуждите на пазари с Еврейско население.
8. HALAL – Сертификат за нуждите на пазари с действащи Ислямски закони.
9. SK 625 ES Ветеринарен сертификат за продажба на територията на Европейския Съюз, издаден от Агенцията по храните и Ветеринарните служби на Словакия. (касаещ най-вече месно зеленчуковите бебешки храни)
10. Slovak Brand of Quality и Golden Sickle 2002 – престижни Награди, връчвани от Слошката Търговска Палата и Словашкия Хранителен панаир.
One Response
Leyla
Mnogo sa hubavi na ovko produkti te prodiljavay te se taka