Сертификати и награди

публикувана в: Кът на мама | 1

Производителя е сертифициран по следните стандарти за управление на качеството:

1. ISO

  • ISO 9001:2008 Система за управление на качеството
  • ISO 14001:2004 Управление на отпадъците и опазване на околната среда
  • ISO 22000 : 2005 Система за управление на безопасността на храните
  • BSi OHSAS 18001 :2007 Система за безопасност на труда

2. BRC (British Retail Consorcium Technical Standard)

3. IFS (International Food standard). И двата стандарта BRC и IFS са Системи за безопасност на храните. Системите са с най-високите нива на изисквания с които гарантират одитите на големите европейски търговски вериги. Определят нивата на контрол на съставките, качество на производството и хигиена на съоръженията за компании от хранително вкусовата промишленост. Инспекциите се правят от независими експерти, акредитирани за тези системи. Издадените сертификати са валидни в целия свят и гарантират много високо ниво на качество и сигурност на хранителните продукти.

4. HACCP –Система за самоконтрол на съставки, процеси на производство и краен продукт. Системата е изпълнена в конкретика „Производство на бебешки храни“

5. NATURALIS – Сертификат за Органично производство

6. DEMETER – Сертификат за Био устойчиво земеделие

7. KOSHER – Сертификат за нуждите на пазари с Еврейско население.

8. HALAL – Сертификат за нуждите на пазари с действащи Ислямски закони.

9. SK 625 ES Ветеринарен сертификат за продажба на територията на Европейския Съюз, издаден от Агенцията по храните и Ветеринарните служби на Словакия. (касаещ най-вече месно зеленчуковите бебешки храни)

10. Slovak Brand of Quality и Golden Sickle 2002 – престижни Награди, връчвани от Слошката Търговска Палата и Словашкия Хранителен панаир.

One Response

  1. Leyla
    | Reply

    Mnogo sa hubavi na ovko produkti te prodiljavay te se taka

Остави коментар